Årsmöte 20 mars

Tisdagen den 20 mars är det dags för vårt 15:e årsmöte. Platsen är Loshults församlingshem, start kl 18.30.
Efter mötet bjuds det som vanligt på smörgåstårta. Ta chansen, kom och tyck till.
Gamla, nya och blivande medlemmar är Hjärtligt Välkomna!

Slåtter i Loshult – 18 augusti kl. 19

Välkomna att vara med på slåtter i Loshult. Med lie slår vi ängen i korsningen Bjällevägen/Kongstorpsvägen. Alla är varmt välkomna!

Ny budkavel

2016 års första budkavel är nu ute. Titta på den här:

Länk till Budkaveln

Träffa våra politiker!

I och med att den fördjupade översiktsplanen för Killeberg och Loshult nu är ute på granskning har vi bjudit in politiker till ett möte. Tag chansen att diskutera översiktsplanen med våra politiker!

Förutom översiktsplanen är det naturligtvis fritt fram att ta upp även andra saker som vi tycker att våra politiker skall känna till och kanske också driva för oss i norra delen av Osby kommun!

 

Välkomna till Hemgården i Killeberg

Onsdagen 25 november klockan 18:00

Ny budkavel ute

Idag har vi lagt upp vårens budkavel. Gå in och se vad det finns. Redan den 6 maj är det dags för vårstädning i och omkring Loshult.

Orrspel 8 mars

Det har nu bestämts att vi åker och tittar på orrspel söndagen den 8 mars. Vi kör från Loshults kyrka vid 06:00. Då bestämmer vi om det blir Vakö myr eller Taglamyren (Lövhult). På Vakö myr finns ännu inga rapporter om orrar, men på Taglamyren rapporteras att där finns cirka 8-10 orrar.

Bra att ha med sig:

  • Kikare
  • Kaffe och macka
  • Varma kläder

Det är inte obligatoriskt med föranmälning, men om ni vet att ni kommer att vara med är vi ändå tacksamma om ni meddelar Jörgen Petersson. Så vet vi lite om hur många vi kan förvänta oss.

Varmt välkomna!

FLU

Orrspel på Vakö myr

Den 8 mars planerar vi att i tidiga ottan åka ut på Vakö myr för att titta på orrspel. Observera att datumet ännu är preliminärt. Vi utgår från församlingshemmet i Loshult och åker därifrån gemensamt mot myren. Vi återkommer med exakt tid för samling senare, men räkna med en tidig morgon!

Ny budkavel

Kolla in vår senaste budkavel och se vilka aktiviteter som kommer under våren!

Länk till budkaveln

Svenska kyrkan – Församlingsfrukost

20150131-FaderGunnar

Jobthtunggreatalub

Ny hemsida!

Idag (15/12) har vi fått igång den nya hemsidan. Vi är glada för det betydligt fräschare utseendet och den förbättrade funktionaliteten som den har. Tiosozenquita . Det är Kreation (kreation.se) som skapat den. Att vi dessutom fått in avgångstiderna från stationen i Killeberg är kanon!